16:52 10.04.2019

Кошти від продажу календаря "Погляд майбутнього" підуть на оздоровлення дітей, батьки яких загинули в боях на Донбасі

1 хв читати

Київ. 10 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - У громадській організації "Серця кіборгів" заявляють, що кошти, отримані від продажу календаря "Погляд майбутнього", підуть на оздоровлення дітей, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України.

"Це вже друга редакція нашого проекту "Погляд майбутнього". Мета проекту - збір коштів на оздоровлення дітей загиблих", - сказав голова ГО "Серця кіборгів" Анатолій Свирид на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, минулого року завдяки цьому проекту в Болгарії оздоровилися 50 дітей.

А.Свирид також анонсував, що під час великоднього тижня 28 квітня - 6 травня ще півсотні дітей відвідають оздоровчий центр парламенту Словаччини.

Він зазначив, що ГО "Серця кіборгів" піклується про понад 400 дітей, 250 з яких - діти загиблих бійців.

У свою чергу координатор проектів ГО "Серця кіборгів" Ірина Деревецька розповіла, що придбати календар може кожен охочий, його вартість становить 500 грн.

А.Свирид також повідомив про плани відкрити в Полтавській області оздоровчий табір для дітей, проектна документація якого становить 10 тис. євро.

"Ми мріємо реалізувати проект оздоровчого табору, центру, і для нього вже в Полтавській області виділено землю - 13 га", - зазначив він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

Із зовнішніх процесів на Україну найгірше впливають проблеми у відносинах із Польщею, ситуація у США та політика уряду Угорщини - соцопитування

ТОВ "ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Україні необхідні стандарти з переробки будівельних відходів руйнувань - президент ВСВБ

Споживання цементу в Україні 2023 року зросло на 17% - асоціація "Укрцемент"

Мережа лабораторій "Ескулаб" виконує свої зобов'язання, але конфлікт між власниками зриває плани розвитку компанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА