13:16 21.03.2018

"Медіа Група Україна" отримала ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 в Україні

2 хв читати
"Медіа Група Україна" отримала ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 в Україні

ТОВ "Медіа Група Україна" (МГУ) і Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) уклали нову довгострокову угоду строком на чотири роки на трансляцію матчів збірної України у Лізі націй УЄФА, кваліфікацій Чемпіонату Європи-2020 і чемпіонату світу-2022, а також на ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 на території України, повідомляє МГУ.

"Перемогу в тендері на трансляцію найбільших змагань під егідою УЄФА здобули телеканали "Медіа Групи Україна"- "Україна", "Футбол 1"/"Футбол 2", - наголошується в повідомленні.

"Ми підписали довгострокову угоду з Союзом європейських футбольних асоціацій і наступні чотири роки транслюватимемо матчі всіх європейських збірних. А це - понад тисячу поєдинків, 140 ігрових дня і 200 тимчасових слотів. Окрім звичних матчів Європейської кваліфікації, ми запропонуємо глядачу абсолютно новий продукт - Ліга націй УЄФА", - зазначив він.

За словами директора телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександра Денисова, для охоплення цього всього обсягу трансляцій у медіагрупи працюватимуть live-студії з включеннями з усіх матчів ігрового дня, студії, які готуватимуть глядачів до поєдинків і підбивати підсумки після їх закінчення.

О.Денисов вважає головною подією наступних чотирьох років Чемпіонат Євро-2020, який вперше відбудуться в 12 країнах-членах УЄФА. Він наголосив, що матчі збірної України в Лізі націй УЄФА, Європейської кваліфікації до чемпіонатів Європи та світу, а також поєдинки фінальної стадії Євро-2020 будуть доступні українським глядачам в ексклюзивних трансляціях на каналах "Медіа Групи Україна".

Водночас у МГУ відмовилися назвати вартість контракту на права на трансляцію зазначених матчів, оскільки ця інформація, згідно з політикою медіагрупи, є конфіденційною і не підлягає розголошенню.

Як повідомлялося, "Медіа Група Україна" також транслюватиме матчі за Суперкубок України в 2018-2020 рр.

Матчем за Суперкубок відкривається футбольний сезон в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА