13:09 26.03.2018

Українські прикордонники затримали судно-порушник під прапором РФ в Азовському морі

1 хв читати
Українські прикордонники затримали судно-порушник під прапором РФ в Азовському морі

 У неділю корабель морської охорони Держприкордонслужби України в частині українських вод Азовського моря затримав риболовецьке судно-порушник під прапором РФ, на борту якого перебував екіпаж із десяти осіб.

"Судно "НОРД" зупинили за 15 миль від Обитічної коси. Під час перевірки встановлено, що воно зареєстроване на тимчасово окупованій території АР Крим. Окрім цього, члени суднокоманди порушили порядок виїзду з тимчасово окупованої території України. Усі вони мали так звані паспорти громадян РФ, видані в м. Керч", - повідомляє в понеділок прес-служба Держприкордонслужби України.

Наразі затримане судно із командою на борту відконвоювали до порту Бердянська для проведення подальших перевірочних та процесуальних дій. Також встановлюватимуть особи затриманих. Крім того, під час огляду судна виявлено трал для лову риби та 5 тонн морепродуктів.

За фактом виявлення правопорушення поінформовано підрозділи прокуратури, Управління СБУ АР Крим та ГУ Нацполіції України в Запорізькій області. На затриманих членів команди судна складено документи за ст. 204-2 КУпАП, а стосовно капітана судна в СБУ направлено повідомлення за ст. 332-1 КК (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА