11:29 28.03.2018

Гройсман висловив співчуття родичам загиблих унаслідок пожежі в Кемерові

1 хв читати
Гройсман висловив співчуття родичам загиблих унаслідок пожежі в Кемерові

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив співчуття родичам загиблих унаслідок пожежі в торговельно-розважальному центрі в російському Кемерові

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", співчуття рідним і близьким 64 загиблих у трагедії в Кемерові В.Гройсман висловив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України в середу в Києві.

"Днями сталася просто страшна трагедія в Кемерові, коли загинули абсолютно безневинні люди внаслідок пожежі, яка сталася. І найстрашніше, що в цій пожежі загинули діти. Ми знаємо, наскільки це жахливий біль, і тому я сьогодні хотів би висловити співчуття рідним і близьким...", - сказав прем'єр-міністр, нагадавши про трагедію в одеському дитячому таборі "Вікторія", де внаслідок пожежі у вересні минулого року загинуло троє дітей.

Пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерові стався 25 березня. Займання виникло на останньому поверсі, де розміщувалися кінозали і де в неділю було багато дітей. Після перших слідчих заходів було з'ясовано, що в ТЦ уже тиждень не працювала автоматична пожежна сигналізація, а справну примусову систему оповіщення після початку займання не ввімкнув охоронець ТЦ.

За остаточними офіційними даними, під час пожежі загинули 64 людини, зокрема понад 40 дітей, є також госпіталізовані.

За кількістю жертв ця пожежа стала другою після трагедії в клубі "Хромая лошадь" у Пермі, де в грудні 2009 року загинули 156 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА