17:00 29.03.2018

ДСНС починає перевірку безпеки місць масового перебування людей

1 хв читати
ДСНС починає перевірку безпеки місць масового перебування людей

Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС) з 30 березня починає масштабні перевірки безпеки торгових центрів, шкіл, дитсадків та інших місць масового перебування людей.

"Державна служба з надзвичайних ситуацій у виконання рішення уряду із завтрашнього дня починає масштабні перевірки закладів масового скупчення людей щодо виконання вимог безпеки, перш за все пожежної", - йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів у четвер за результатами наради прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з главою ДСНС Миколою Чечоткіним.

Прем'єр наголосив, що такі перевірки необхідно зробити якомога швидше в повній координації з місцевою владою.

Водночас В.Гройсман наголосив, що перевірки не можуть бути інструментом тиску, але мають забезпечити безпеку громадян.

"Нам потрібні не штрафні санкції, а безпека людей. Важливо, щоб ми швидко проводили перевірки, давали рекомендації, і вони виконувалися", - наголосив В.Гройсман.

Зі свого боку М.Чечоткін підтвердив, що перевірки почнуться вже в п'ятницю, 30 березня, і відбуватимуться в усіх суспільних закладам у режимі додаткового тренування персоналу.

Як повідомлялося, 28 березня В.Гройсман на засіданні уряду доручив Міністерству внутрішніх справ України, Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) спільно з іншими органами влади розпочати масштабну перевірку безпеки ТЦ, кінотеатрів, шкіл, дитсадків та інших місць масового перебування людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА