13:49 02.04.2018

Суд дозволив Сєнкевичу негайно повернутися до виконання обов'язків мера Миколаєва

2 хв читати
Суд дозволив Сєнкевичу негайно повернутися до виконання обов'язків мера Миколаєва

Центральний районний суд Миколаєва в понеділок розглянув додаткову заяву міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича та постановив негайно виконати попереднє рішення суду, яким було визнано протиправним рішення міської поради про дострокове припинення повноважень мера міста.

Як повідомляється на сайті Центрального райсуду Миколаєва, до суду надійшла заява від О.Сєнкевича про ухвалення додаткового рішення за його позовом до Миколаївської міськради про визнання протиправним та скасування рішення від 5 жовтня 2017 року "Про дострокове припинення повноважень міського голови". 16 березня 2018 року суд визнав це рішення міськради протиправним і скасував його.

Представники позивача просили допустити негайне виконання рішення Центрального райсуду Миколаєва від 16 березня.

"Додатковим рішенням суду від 02.04.2018 року допущено негайне виконання рішення суду про визнання протиправним та скасування рішення 27-ї позачергової сесії Миколаївської міської ради VII скликання від 5 жовтня 2017 року про дострокове припинення повноважень міського голови з дня його ухвалення в повній частині", - йдеться в повідомленні.

Апеляційна скарга на рішення суду від 2 квітня може бути подана протягом 30 днів.

У прес-службі партії "Об'єднання "Самопоміч" пояснили, що, таким чином, О.Сєнкевич може негайно повернутися до виконання зобов'язань міського голови.

Як повідомлялося, депутати Миколаївської міськради на позачерговій сесії 5 жовтня 2017 року достроково припинили повноваження мера міста О.Сенкевича. Він сам заявив, що вважає рішення депутатів про дострокове припинення його повноважень як міського голови незаконним і оскаржуватиме його в суді.

16 березня Центральний райсуд Миколаєва визнав протиправним рішення міської ради про дострокове припинення повноважень мера О.Сєнкевича. Згідно з рішенням суду, позовні вимоги екс-мера задоволено в повному обсязі, а рішення Миколаївської міськради про дострокове припинення його повноважень і звільнення його з посади міського голови визнано протиправним.

О.Сєнкевич, кандидат від "Об'єднання "Самопоміч", обраний мером Миколаєва в другому турі виборів міського голови в листопаді 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський прибув до Іспанії

Мінветеранів усунуло недоліки проєкту "Помічник ветерана" і незабаром запустить його в оновленому форматі

Київський фунікулер відновив роботу

Порхун: Міністерство у справах ветеранів має бути

Собор Паризької Богоматері відкриється для туристів 8 грудня

Кулеба на Раді міністрів закордонних справ ЄС показав фото 8-річного хлопчика з Харкова й закликав швидше передати Україні додаткові засоби ППО

СБУ повідомила про підозру заступнику міністра оборони РФ Криворучку, який координує постачання "Іскандерів"

Місія МВФ і Україна починають переговори щодо 4-го перегляду програми EFF

У Харкові п'ятеро людей вважаються зниклими безвісти після ворожих ударів по "Епіцентру", 45 постраждалих

Чехія внесла Медведчука, Марчевського й "Голос Європи" до санкційного списку ЄС за роботу на РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА