17:04 06.04.2018

У Києві розпочався капремонт 10 парків - Кличко

2 хв читати
У Києві розпочався капремонт 10 парків - Кличко

У Києві розпочався капітальний ремонт десяти парків, які планують презентувати киянам до літа, заявив мер столиці Віталій Кличко під час виїзної інспекції з головами районів щодо продовження робіт з облаштування другої черги парку "Наталка" та ознайомлення з проектами ремонтів інших парків.

"Зокрема, в Києві капітально відремонтують: Сирецький парк (Шевченківський район), парк Перемога (Дніпровський район), парк Партизанської слави (Дарницький район), Відрадний парк, парк Совські ставки (обидва - Солом’янський район), парк ім. Ватутіна (Деснянський район), Куренівський парк (Подільський район), Печерський ландшафтний парк (Печерський район), закінчать роботи на другій черзі парку "Наталка" (Оболонський район)", - повідомляє в п'ятницю прес-служба В.Кличко.

Кожен парк після оновлення матиме власний дизайн, архітектурні особливості, враховуючи географічне розташування, наближеність до житлових масивів чи водоймищ. "Наше завдання - щоб кияни мали змогу відпочити в парках свого району, а не їхали для цього спеціально лише в один парк. Ми робимо все, щоб у кожному районі був парк європейського рівня, рівня парку "Наталка", - додав мер.

"Загальна вартість, необхідна для виконання робіт у всіх 10 парках, майже 370 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Мер ознайомився з ходом облаштування другої черги парку "Наталка" (площа 7 га). Тут уже розпочато роботи з укріплення в урочищі. Також будуть влаштовані зручні й надійні комунікації - вхідні сходи, пандуси для людей з інвалідністю. Усі необхідні елементи благоустрою - вбиральні, лавки, урни, огорожі, система поливу, доріжки. В оновленому парку з'являться паркові павільйони, дитячі майданчики, спортивний і тренажерний майданчики. Загалом парк буде розділений на шість функціональних зон.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА