07:57 12.04.2018

У Луцьку поліція встановила лжемінера обласної лікарні

1 хв читати
У Луцьку поліція встановила лжемінера обласної лікарні

Правоохоронці встановили особу телефонного хулігана, який повідомив про "замінування" обласної клінічної лікарні в Луцьку, повідомила прес-служба сектора комунікації Національної поліції у Волинській області.

"Сьогодні ввечері (в середу - ІФ) о 19:15 на лінію екстреного виклику поліції "102" зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні. Поліція встановила особу, яка повідомила про замінування лікарні", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, під час обстеження приміщень лікарні та прилеглої до неї території правоохоронці не виявили вибухонебезпечних речовин і предметів. Інформація про мінування не підтвердилася.

"Нині пацієнти і персонал, яких на момент перевірки евакуювали з лікарні, повертаються в приміщення", - зазначили у відомстві.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеки громадян відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.259 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від двох до п'яти років. Вирішується питання про затримання особи, причетної до скоєння вказаного правопорушення, відповідно до ст.208 КПК, поліція проводить відповідні слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА