14:35 16.04.2018

У Харкові створять мурал, присвячений Кузьмі Скрябіну

1 хв читати
У Харкові створять мурал, присвячений Кузьмі Скрябіну

У квітні в Харкові творча група Kailas-V почне малювати мурал, присвячений відомому українському музиканту Андрію Кузьменку (творчий псевдонім - Кузьма Скрябін), який загинув у 2015 році, повідомив міський голова Геннадій Кернес.

"У квітні хлопці з Kailas-V у районі станції метро "Наукова" почнуть малювати мурал, присвячений загиблому українському музиканту Кузьмі. Для своєї роботи вони обрали фотографію, зроблену під час харківської фотосесії Кузьми. Портрет буде виконаний у фотореалістичному стилі", - написав Г.Кернес на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив також, що Kailas-V працює над ще одним проектом у центрі міста, реалізувати який планує разом із відомим стрит-арт-художником із Великої Британії Fanakapan.

"Художник постійно експериментує з текстурою, світлом, тінню, відображеннями, що дало йому змогу досягти у своїх роботах вражаючих 3D-результатів. У Харкові його робота з'явиться на торці будинку на проспекту Незалежності, 17. Після тривалого спілкування Fanakapan з друзями з харківської творчої групи Kailas-V народився веселий та легкий ескіз, який, як сподівається автор, підвищуватиме настрій харків'янам", - написав Г.Кернес.

Як повідомлялося, 2 лютого 2015 року в ДТП у Дніпропетровській області загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін" А.Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма. Президент України Петро Порошенко нагородив його орденом "За заслуги" І ступеня (посмертно).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА