14:11 18.04.2018

Вісім із дев'яти загиблих у ДТП у Кривому Розі були працівниками "ArcelorMittal Кривий Ріг"

3 хв читати
Вісім із дев'яти загиблих у ДТП у Кривому Розі були працівниками "ArcelorMittal Кривий Ріг"

Вісім із дев'яти загиблих унаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) людей були працівниками Криворізького гірничо-металургійного комбінату ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Як повідомляється в інформації компанії в середу, серед загиблих - Алла Коротич, 1960 р. н., - заточник ремонтно-механічного цеху №3, Марина Соловей, 1972 р. н., - бригадир управління складського господарства і підготовки продукції, Людмила Стешенко, 1962 р. н., - розмітник цеху металоконструкцій, Андрій Славін, 1977 р. н., - заступник начальника цеху технічного водопостачання, Олександр Маханов, 1983 р. н., - машиніст вагоноперекидача агломераційного цеху №3, Михайло Кукленко, 1961 р. н., - токар ділянки з виготовлення деталей і запчастин ремонтного цеху, Сергій Рак, 1978 р. н., - машиніст бурової установки рудоуправління і Віталій Міщенко, 1970 р. н., - механік ділянки цеху шламового господарства рудозбагачувальної фабрики гірничого департаменту.

Ще дев'ять співробітників ПАТ отримали в аварії травми різного ступеня тяжкості. Підприємство забезпечує їм повну медичну підтримку, психологічну та юридичну допомогу.

18 квітня в м. Кривий Ріг оголошено жалобу.

Раніше цього дня прес-служба Головного управління Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що в лікарні №2 Кривого Рогу в середу вранці помер чоловік, який постраждав у масштабній ДТП, в якій вісім людей загинули на місці та ще 21 особа отримала травми різного ступеня тяжкості. "Кількість загиблих у смертельній ДТП у Кривому Розі зросла до дев’яти осіб. Сьогодні в лікарні від отриманих травм помер чоловік, 1970 року народження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули шість чоловіків і три жінки. Усі вони були пасажирами маршрутного таксі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в 5:55 вівторка, 17 квітня 2018 року, в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль Mazda 6. За даними місцевих ЗМІ, автобус їхав по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну.

У Національній поліції інформували, що за фактом резонансної ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину водію автомобіля Mazda, який є одним з учасників ДТП.

"Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого він перебуває під конвоєм в одній із лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваного буде доправлено до суду для обрання йому запобіжного заходу", - поінформували в обласному главку поліції.

Станом на середу, 18 квітня, кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі зросла до дев'яти осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА