14:59 18.04.2018

K.Fund спільно з ХПІ до 2019 року побудують у Харкові освітній простір Innovations Campus

2 хв читати
K.Fund спільно з ХПІ до 2019 року побудують у Харкові освітній простір Innovations Campus

Фонд бізнесмена Василя Хмельницького K.Fund спільно з НТУ "Харківський політехнічний інститут" до кінця 2018 року побудують і відкриють у Харкові освітній простір Innovations Campus вартістю понад 60 млн грн, йдеться в повідомленні прес-служби інвестиційної групи UFuture.

"Старт будівництва запланований на квітень, а роботу кампус розпочне вже наприкінці 2018 року. Завдання проекту - дати можливість українським фахівцям розвиватися і бути успішними в Україні", - йдеться в повідомленні.

В основу навчання буде покладена інноваційна освітня програма, що є розробкою фахівців UNIT.Factory у співпраці з НТУ "ХПІ" та іншими українськими вишами.

Крім того, на базі кампусу продовжить свою роботу "Школа малого та середнього підприємництва", а сучасний коворкінг відкриє можливість стартапам і креативним молодим фахівцям отримати робочі місця, кваліфіковану професійну підтримку бізнесу, безпеку, доступ до знань.

Організатори також планують залучити до фінансування цього соціально-освітнього проекту інвестиції держави, підприємств і місцевого бізнесу.

Як повідомлялося, перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Василь Хмельницький є мажоритарним акціонером UDP.

На початку жовтня цього року він об'єднав свої бізнес-проекти та соціальні ініціативи під брендом UFuture Investment Group (Брюссель), головним керуючим директором якої став Микола Тимощук, який очолював представництво УСПП у Брюсселі.

До складу групи увійшла UDP, а також бізнеси В.Хмельницького в таких напрямах, як UDP Renewables, індустріальний парк "Біла Церква", інноваційні парки UNIT.City і LvivTech.City. У повідомленні наголошувалося, що група відкрита для створення спільних підприємств і залучення нових партнерів.

Підтримку соціальних проектів у галузі економіки та освіти здійснює фонд В.Хмельницького K.Fund.

UDP - одна з найбільших девелоперських компаній в Україні, працює на ринку c 2002 року та реалізувала 11 проектів загальною площею 3 млн кв. м. Серед найбільш відомих - розвиток аеропорту "Київ", будівництво столичних торговельно-розважального центру Ocean Plaza та житлових комплексів RiverStone, "Паркове місто".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА