19:33 30.04.2018

Нардепа Найєма побили під час конфлікту на дорозі в центрі Києва, нападників затримано

2 хв читати
Нардепа Найєма побили під час конфлікту на дорозі в центрі Києва, нападників затримано

Народний депутат Мустафа Найєм (фракція "Блок Петра Порошенко") унаслідок конфлікту на дорозі в центрі Києва, де на нього напала група невідомих, знаходиться в лікарні.

"Кубик на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати. Я такого не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав "102". Водій і пасажир Кубика помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Наразі в лікарні", - написав сам М.Найєм на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок увечері.

Народний депутат закликав "не створювати ажіотаж" з події та підкреслив, що коментарів, фотографій і "трагічних розповідей" не буде.

"Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не висував, це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по "102", як звичайний громадянин; приїхали в розумні терміни; всі дані автомобілів, фото учасників події передав. На цьому все. Не давайте себе ображати на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти комусь начхати собі в обличчя", - підсумував М.Найєм.

Раніше про те, що на М.Найєма напали в центрі Києва, в результаті конфлікту на дорозі, повідомляло інтернет-видання "hromadske.ua".Також видання з посиланням на главу Патрульної поліції Києва Юрія Зозулю інформувало, що підозрювані в нападі, які зникли з місця інциденту, згодом були затримані поліцією.

"В цілому четверо затриманих. Справу за певною статтею вже потім кваліфікують слідчі органи, але схоже, що це хуліганські дії", - сказав Р.Зозуля. На питання про те, чи передувала конфлікту ДТП на дорозі, керівник Патрульної поліції відповів, що стверджувати цього поки не може.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА