21:05 02.05.2018

Суд дозволив затримати підозрюваного в нападі на нардепа Найєма

1 хв читати
Суд дозволив затримати підозрюваного в нападі на нардепа Найєма

Шевченківський районний суд м. Києва задовольнив клопотання прокурора й надав дозвіл на затримання одного з підозрюваних у нападі на народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафу Найєма в центрі Києва 30 квітня.

Як повідомляє прокуратура м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook, Київська місцева прокуратура №10 звернулася до суду з клопотанням про надання дозволу на затримання чоловіка, підозрюваного в заподіянні тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму, з метою його приведення для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"У середу, 02.05.2018 року, слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва зазначене клопотання прокурора задовольнив у повному обсязі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, через те, що підозрюваний переховується від органів слідства, 1 травня 2018 року його оголошено в розшук. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Раніше цього дня Шевченківський райсуд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном до 30 червня Магомеду-Саліху Саїтову - одному з підозрюваних у нападі на М.Найєма.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА