15:29 08.05.2018

У школі на Дніпропетровщині на лінійці у 16 дітей погіршилося самопочуття

1 хв читати
У школі на Дніпропетровщині на лінійці у 16 дітей погіршилося самопочуття

На шкільній лінійці в м. Новомосковськ (Дніпропетровська обл.) у 16 дітей погіршився стан здоров'я, медики на місці надали допомогу, одну дівчинку доставляли до лікарні.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, надійшло повідомлення про масове погіршення самопочуття учнів місцевої школи №6.

Встановлено, що з 8 ранку вівторка на території навчального закладу проходила шкільна лінійка, присвячена Дню пам'яті і примирення. Під час заходу погіршився стан самопочуття 16 дітей різного віку.

Лікарі швидкої допомоги надали дітям на місці необхідну медичну допомогу. Медики поставили діагноз "вегето-судинний пароксизм" 15 учням. Ще одну дівчинку, 2005 року народження, доставили в лікарню, але після наданої допомоги дитини відпустили додому.

З метою перевірки можливого порушення санітарних норм за даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА