21:11 16.05.2018

Нацполіція збільшить штат українських делегатів у центральному офісі Інтерполу

1 хв читати

Голова Національної поліції України Сергій Князєв у рамках 46-ї Європейської регіональної конференції Інтерполу в Дубліні (Ірландія) зустрівся з президентом Інтерполу Менгом Хонгвеєм (Meng Hongwei) і обговорив подальший розвиток відносин і співробітництво Нацполіції з головним офісом Інтерполу.

"За словами Сергія Князєва, в Нацполіції було прийнято рішення збільшити штат українських делегатів у центральному офісі Інтерполу", - повідомляє в середу ввечері прес-служба Нацполіції України.

Глава Нацполіції зазначив, що українське правоохоронне відомство "йде в ногу з європейськими колегами", протидіючи транснаціональній організованій злочинності в різних напрямах.

"І сьогодні вже було досягнуто низки домовленостей, зокрема щодо міжнародного розшуку злочинців", - зазначив С.Князєв.

М.Хонгвей відзначив дотримання українськими поліцейськими прав осіб, які перебувають у регіональному та міжнародному розшуках, а також правил і регламенту їх обліку.

Від імені міністра внутрішніх справ Арсена Авакова глава Нацполіції запросив президента Інтерполу відвідати Україну. "Попередньо візит заплановано на літо цього року", - додали в прес-службі українського правоохоронного відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА