07:53 17.05.2018

За минулу добу бойовики 66 разів відкривали вогонь по українських позиціях, двоє військовослужбовців загинули, четверо отримали поранення

2 хв читати
За минулу добу бойовики 66 разів відкривали вогонь по українських позиціях, двоє військовослужбовців загинули, четверо отримали поранення

За минулу добу незаконні збройні формування 66 разів відкривали вогонь по позиціях сил операції об'єднаних сил (ООС), двоє військовослужбовців загинуло, четверо отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції.

"Російсько-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію і реактивні системи залпового вогню БМ-21. Близько 21:00 противник застосував РСЗО БМ-21"Град" по позиціях наших військ у районі Авдіївки. Підрозділи Об'єднаних сил надавали адекватної відповіді окупантам і вели активну оборону", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук у четвер вранці.

На луганському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Новозванівка і Троїцьке. На застосування бойовиками снайперських пар передові підрозділи наших військ відповідали ефективними контрснайперськими заходами.

На донецькому напрямку НВФ активізувалися в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорське. Постійно тривають бойові дії поблизу Авдіївської промзони і населеного пункту Опитне. На маріупольському напрямку бойовики активізувалися довкола населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине.

"Під час бойових дій учора двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення. Поранених оперативно евакуювали до госпіталю, де їм надали кваліфіковану медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує", - сказано в повідомленні.

У прес-центрі штабу ООС підкреслили, що з початку доби, 17 травня, обстановка на лінії зіткнення залишається контрольованою. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

За даними української розвідки, за минулу добу бойовикам нанесено суттєвих втрат - 5 чоловік знищено і 8 поранено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА