09:51 21.05.2018

Роману Абрамовичу не продовжили британську візу

1 хв читати
Роману Абрамовичу не продовжили британську візу

Російський бізнесмен Роман Абрамович запросив продовження своєї британської візи, але досі не отримав ніякої відповіді, повідомляє Бі-Бі-Сі.

"Особистий Boeing-767 Романа Абрамовича востаннє вилітав з Великої Британії 1 квітня і відтоді побував у Москві, Нью-Йорку, Монако та Швейцарії, але, судячи з усього, не повертався до Британії", - передає телерадіомовна корпорація.

Віза Р.Абрамовича закінчилася наприкінці квітня, а нову він досі не отримав. Проте про відмову у візі не йдеться, уточнили Бі-Бі-Сі в оточенні російського бізнесмена.

У міністерстві внутрішніх справ Великої Британії не стали коментувати цю інформацію. "Ми зазвичай не коментуємо приватні випадки", - наводить газета The Financial Times слова заступника міністра економічного розвитку Бена Воллеса.

Р.Абрамовича не було на суботньому фінальному матчі Кубка Англії з футболу, під час якого його клуб "Челсі" обіграв "Манчестер Юнайтед" з рахунком 1:0.

Раніше керуючий Р.Абрамовича Давид Давидович, виступаючи в суді Лондона у справі про частку в "Норильському нікелі", заявив, що підприємець особисто не був присутній на процесі, оскільки був у Швейцарії.

FT нагадує, що раніше глава британського МЗС Борис Джонсон обіцяв чинити тиск на російських олігархів у відповідь Лондона на отруєння екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля, в якому Велика Британія звинувачує Росію. Москва неодноразово відкидала всі підозри в причетності до події із С.Скрипалем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА