19:46 23.05.2018

Поліція Київщини супроводжує гостей і уболівальників фіналів ЛЧ від аеропорту безпосередньо до готелів

1 хв читати
Поліція Київщини супроводжує гостей і уболівальників фіналів ЛЧ від аеропорту безпосередньо до готелів

Футбольні жіночі команди "Вольфсбург" (Німеччина) та "Олімпік Ліон" (Франція), які змагатимуться 24 травня в жіночому фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, вже прибули до Києва, а також невеликими групами прибувають перші вболівальники, гості та офіційні делегації ЛЧ, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.

"Поліція Київщини зустріла і супроводжує учасників жіночого фіналу Ліги Чемпіонів і перших 600 фанатів ... Правоохоронці зустрічають і супроводжують іноземних гостей безпосередньо з аеропорту до місць прибуття - готелів і локацій, де вони будуть перебувати", - йдеться в оприлюдненому в середу ввечері на сторінці обласного главку поліції в соцмережі Фейсбук повідомленні.

В інформації зазначається, що аеропорт "Бориспіль" знаходиться під посиленою охороною поліції. На території працює ситуаційний центр, до складу якого увійшли підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Державної міграційної служби України та Держприкордонної служби України, а також представники безпеки аеропорту. Спільно вони збирають, узагальнюють і аналізують інформацію щодо стану правопорядку на території аеропорту і терміналів, а також стан супроводу руху громадян.

"Поліція Київщини працює в посиленому режимі на попередження вчинення злочинів, як щодо гостей, так і стосовно наших громадян. Задіяні абсолютно всі підрозділи кримінальної поліції, превенції, патрульної поліції, вибухотехнічна та кінологічна служби", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА