19:21 24.05.2018

Порошенко виступає за збільшення кількості ПТРК "Стугна" на лінії розмежування на Донбасі

1 хв читати
Порошенко виступає за збільшення кількості ПТРК "Стугна" на лінії розмежування на Донбасі

Кількість протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) "Стугна" на лінії розмежування на Донбасі буде збільшено, обіцяє президент України Петро Порошенко.

"Я особисто перевірив рівень комплектації наших бригад на фронті протитанковими засобами - сучасними, нового покоління - "Стугна" і поставив завдання, щоб найближчим часом збільшили укомплектованість бригад "Стугна" на лінії розмежування", - сказав П.Порошенко на нараді з питань будівництва житла для військовослужбовців в четвер у Львівській області.

Президент нагадав, що всі випробування комплексів "Стугна" були надзвичайно успішними.

"Я особисто був присутній на всіх випробуваннях і не бачив жодного разу, коли "Стугна" з максимального відстані не вразила відповідну мету", - підкреслив П.Порошенко.

Як повідомлялося, 22 травня 2018 року президент України Петро Порошенко був присутній на перших пусках в Україні ракетних комплексів Javelin, які Україна передали США.

В цей же день також відбулися навчальні запуски ракет українських ПТРК (протитанкових ракетних комплексів), зокрема "Стугна", які так само показали високі результати.

«Стугна-П» - протитанковий ракетний комплекс розробки ДП ДержККБ «Луч». ПТРК призначений для ураження танків та інших броньованих цілей, в тому числі оснащених сучасними засобами динамічного захисту, може вражати завислі вертольоти Дальність стрільби до 4000 км, бронебійність до 800 мм. Є також мобільний варіант, встановлений на шасі легкого баггі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА