07:12 27.05.2018

Фінал Ліги чемпіонів відбувся без серйозних порушень

1 хв читати
Фінал Ліги чемпіонів відбувся без серйозних порушень

Футбольний матч Ліги чемпіонів закінчився без серйозних порушень, після футбольного поєдинку неподалік від стадіону затримали 18 осіб, що провокували бійку з уболівальниками, повідомив Відділ комунікації Нацполіції Києва.

"На футбольному матчі були присутні близько 50 тис. громадян. Усе відбулося досить спокійно. Між уболівальниками сталося два зіткнення. Стюарди, а потім поліцейські, вивели правопорушників, з якими поспілкувалися за межами стадіону", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в м.Києві Андрій Крищенко.

Як зазначається, правоохоронці працювали в посиленому режимі.

"Після закінчення матчу кілька молодих людей намагалися влаштувати бійку, однак правоохоронці затримали 18 осіб і доставили до районного управління поліції. Надалі їхнім діям буде дано правову оцінку", - додав А.Крищенко.

Він також зазначив, що станом на 00:35 сталася повна евакуація відвідувачів НСК "Олімпійський", а частина уболівальників, а це приблизно до 5тис. фанів "Ліверпуля" з парку Шевченка вже відбула до аеропорту "Бориспіль".

"Ситуація на основних спортивних локаціях контролюється. Наряди продовжують в посиленому режимі охороняти правопорядок, щоб попередити конфліктні ситуації і провокації. Якщо будуть сутички, будемо їх припиняти", - заявив А.Крищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА