06:56 31.05.2018

Трамп зустрівся з Кім Кардашян для обговорення тюремної реформи

2 хв читати

Президент США Дональд Трамп зустрівся з американською фотомоделлю і актрисою Кім Кардашян, щоб обговорити з нею тюремну реформу. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Чудова зустріч з Кім Кардашян сьогодні, говорили про тюремну реформу і винесення вироків", - написав він. Американський лідер також розмістив їх спільну фотографію.

Як зазначає CNN, Кардашян виступає за помилування Еліс Мері Джонсон, яка перебуває у в'язниці вже більше 20 років. Вона засуджена на довічний термін за злочин, пов'язаний з наркотиками. Фотомодель також зустрілася з зятем Трампа Джаредом Кушнером, пише CNN.

Напередодні, 30 травня, Кардашян на своїй сторінці в Twitter привітала Джонсон з днем ​​народження, їй виповнилося 63 роки. "Сьогодні твій день", - написала вона. Адвокат засудженої Британні Барнет сказала CBS News, що її підзахисна вдячна за те, що актриса намагається допомогти їй вийти на свободу.

"Нечесно, що вона відбуває довічний термін. Ми вдячні, що Кім використовує свою платформу для підвищення обізнаності", - сказала Барнет. Вона висловила надію на те, що Трамп погодиться з тим, що підстав для того, щоб Джонсон провела у в'язниці все своє життя, недостатньо. При цьому Барнет вважає, що президент навряд чи помилує Джонсон.

У жовтні 2016 року, коли Дональд Трамп був кандидатом в президенти США, він розповів про свої плани в разі обрання. Зокрема, він пропонував засуджувати на два роки тюремного ув'язнення тих, хто повторно незаконно перетинає кордон США, а також засуджувати на п'ять років позбавлення волі тих, хто скоїв тяжкі злочини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА