07:08 01.06.2018

У Запоріжжі жителі перекрили трасу через відсутність енергопостачання

2 хв читати
У Запоріжжі жителі перекрили трасу через відсутність енергопостачання

Жителі Шевченківського району Запоріжжя з вечора перекрили трасу Харків-Сімферополь і вимагають: "Світла!", оскільки з ранку близько 2 тисяч будинків залишилися без світла, і до вечора аварійні бригади до них так і не приїхали. Поліція просить протест розійтися, але ті відмовляються.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", увечері 31 травня десятки жителів Шевченківського району Запоріжжя, будинки яких з ранку перебувають без електропостачання через аварію, спочатку перекрили ділянку дороги на перехресті вул. Юності та Мирної скандуючи вимогу - "Світла".

Однак, ближче до ночі, обурені городяни вирушили на трасу "Харків-Сімферополь" і заблокували її - не пропускають транспорт. Пряму відеотрансляцію з місця події веде на сторінці в Facebook житель Запоріжжя Максим Зайченко.

На відео видно, що десятки обурених людей заблокували трасу і вимагають приїзду представників місцевого обленерго, оскільки, за їхніми словами, близько 2 тисяч будинків селища Чкалова Шевченківського району з ранку четверга перебувають без електропостачання, однак, протягом дня так і не дочекалися приїзду аварійної бригади.

Гнів протестуючих викликав приїзд на місце перекриття траси представника районної адміністрації, який нібито пообіцяв початок відновлювальних робіт о 4 ранку.

На трасі утворилася транспортна пробка. Багато автомобілів розгортаються і їдуть в об'їзд. При цьому між водіями і протестуючими виникають словесні конфлікти.

Поліція просить громадян розійтися і відвести додому дітей, які перебувають тут з батьками. Також поліцейські попереджають про кримінальну відповідальність за блокування транспортних комунікацій.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА