08:02 14.06.2018

На "Сентравісі" загинув вальцювальник, у Рівненській області помер лісник від укусу комахи, в Хмельницькій тракторист потрапив під коліса трактора

2 хв читати
На "Сентравісі" загинув вальцювальник, у Рівненській області помер лісник від укусу комахи, в Хмельницькій тракторист потрапив під коліса трактора

На ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Нікополь Дніпропетровської обл.), єдиному в СНД спеціалізованому підприємстві з виробництва безшовних труб з нержавіючої сталі, що входить до холдингу Centravis Ltd., загинув вальцювальник 1966 року народження.

Як повідомляється в інформації Державної служби з питань праці (Держпраці), НП сталася 10 червня.

"Отримав смертельну травму голови під час пресування продукції на пресі, внаслідок руйнування прес-штампа і вильоту залишків з преса", - констатується в інформації відомства.

Відомство також повідомляє, що в ДП "Володимирецьке лісове господарство" (Рівненська область) лісника 1975 р.н. під час перебування в лісі 6 червня ужалила невідома комаха. Помер 10 червня в лікарні. (У 2013 році в Володимирецькому районі Рівненської області лісник помер від нападу рою шершнів - ІФ).

В іншому зведенні Держпраці повідомляється, що на приватному машинобудівному підприємстві (ПП Парамей Ю. В.) в Тернопільській області 8 червня загинув підсобний робітник 1997 р.н. під час монтажу конструкцій на сушильній машині, впавши з висоти 2,5 м, після чого йому на шию звалився лист металу. Про НП у Держпраці повідомили 12 червня.

Крім того, у фермерському господарстві "Пролісок" Хмельницької області 6 червня загинув тракторист 1977 р.н.

"Під час руху трактора зупинився двигун, тракторист вийшов з кабіни, перемкнув стартер, унаслідок чого двигун завівся і колесом трактора смертельно його травмував. Повідомили 12 червня", - йдеться в інформації відомства.

У Дніпропетровській області від ураження струмом 7 червня загинув електромонтер 1982 р.н., працівник будівельної фірми ТОВ "Будальтернатива-КМ".

"Під час кріплення електричного кабелю до кронштейну, при виконанні робіт монтажу вуличного освітлення, в результаті падіння електричного дроту під напругою на потерпілого, сталося ураження електричним струмом. Повідомили 12 червня", - наголошується в щоденному зведенні.

Інша смертельна НП зафіксована в Рівненській області, в Плосківській школі Острозького району: сторож 1966 р.н. був знайдений 12 червня в коридорі першого поверху шкільного приміщення на підлозі біля електрощита.

Як повідомлялося, за даними Держпраці, на виробництві в Україні в 2017 році травмовано 4 тис. 313 людини, в тому числі 366 - зі смертельним результатом, в 2016 році - 4 тис. 428 осіб та 400 осіб відповідно. При цьому, зокрема, у вугільній промисловості за рік було травмовано 780 осіб (зі смертельними наслідками - 23), в гірничорудній і нерудній - 201 (9), в металургії - 260 (13).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА