10:29 14.06.2018

У Нідерландах випустили поштову марку з футболістом, який збиває літак МН17

1 хв читати
У Нідерландах випустили поштову марку з футболістом, який збиває літак МН17

Національний оператор поштового зв'язку Нідерландів PostNL надрукував марки, на яких зображено зв'язок між чемпіонатом світу з футболу в Росії та катастрофою MH17 у 2014 році, повідомляє інтернет-видання "Європейська правда" з посиланням на нідерландський портал NOS.

На марці зображено людину, яка м'ячем збиває літак у повітрі. Нижче наведено текст "FIFA Worldcup Russia 2018".

Автором цього зображення є український художник Андрій Єрмоленко. Він зробив серію з восьми подібних плакатів про чемпіонат світу в Росії, що демонструють кривавий характер російського режиму. А.Єрмоленко надав вільний доступ до своїх плакатів, і будь-хто може завантажити їх в Інтернеті та використовувати для поліграфічної продукції.

Марки були замовлені на сайті PostNL, де будь-яка людина може спроектувати і замовити собі марки з персональним зображенням. Компанія підтвердила, що було зроблено замовлення на лист із десятьма такими марками.

Поштовий оператор заявив, що шкодує, що компанія створила і доставила зображення, "яке для когось може бути образливим". "За зміст матеріалу завжди відповідально особа, яка розробляє і замовляє марку", - зазначили в компанії.

Загальні положення та умови, з якими має погодитися замовник, зазначають, що йому не дозволяється надавати візуальний матеріал, який може бути сприйнятий як образливий або має політичний зміст. Поки що незрозуміло, чи вживаються якісь заходи щодо клієнта, інформує "Європейська правда".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА