08:45 15.06.2018

У Дніпрі під час одержання хабара затримано керівника підрозділу ДСНС

1 хв читати
У Дніпрі під час одержання хабара затримано керівника підрозділу ДСНС

Співробітники Служби безпеки України викрили начальника однієї з пожежно-рятувальних частин Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області на систематичному одержанні хабарів.

Правоохоронці встановили, що підполковник служби цивільного захисту організував незаконний механізм вимагання грошей від представників підприємств та установ. За суму від 500 до 1,5 тис. грн із людини зловмисник обіцяв прискорити видачу посвідчення про проходження протипожежного навчання.

Також оперативники спецслужби задокументували факт вимагання посадовою особою 10 тис. грн від представника автошколи за надання дозвільних документів на початок її роботи.

У прес-центрі СБУ наголосили, що чиновника затримано на робочому місці під час одержання чергової частини хабара в розмірі 2 тис. грн згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України тривають слідчі дії.

Операція з викриття протиправних дій чиновника проводилася спільно з прокуратурою та за сприяння ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА