07:49 18.06.2018

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО в неділю, поранений один військовослужбовець

1 хв читати
Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО в неділю, поранений один військовослужбовець

За минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушували режим припинення вогню, з них 6 разів - з забороненого мінськими домовленостями озброєння, поранений один військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Противник минулої доби 20 разів порушував режим припинення вогню, з них 6 разів із застосуванням мінометів. Підрозділи Об'єднаних сил перешкоджали провокаційним діям ворога і давали йому адекватну відповідь", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук в понеділок вранці.

У штабі зазначили, що бойовики активувалися ввечері і в темний час доби. На Луганському напрямку, близько 19-ї години і опівночі вони відкрили вогонь з мінометів по позиціях ЗСУ поблизу населених пунктів Кримське і Новотошківське. Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення.

Також заборонену мінськими домовленостей зброю противник застосував на Донецькому напрямку, біля населених пунктів Піски і Старогнатівка, що під Волновахою.

На Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї довкола населених пунктів Пищевик, Гнутове, Водяне, Широкине.

"Належне інженерне обладнання наших позицій і адекватна відповідь Об'єднаних сил запобігли загибелі особового складу і не допустили більшої активізації супротивника", - додали в штабі Операції.

За даними розвідки, за минулу добу 5 бойовиків отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА