08:41 21.06.2018

На пляжі в Кирилівці місцеві жителі врятували дитину

1 хв читати
На пляжі в Кирилівці місцеві жителі врятували дитину

На курорті Кирилівка (Запорізька область) місцеві жителі врятували в морі 9-річну дівчинку, яка пішла з батьком купатися, але у воді чоловік помер, а дитина залишилася сама на мілині.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ ДСНС у Запорізькій області, 19 червня близько 19.00 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в селищі Кирилівка (Запорізька область) на Федотовій косі, в районі бази відпочинку "Троя" стався нещасний випадок у морі з туристами з Харкова.

Як стало відомо рятувальникам, на пляжі одна з відпочивальниць звернулася до підприємця з прокату гідроциклів із проханням перевірити, чи не потрібна допомога чоловікові й дитині, які пішли в море плавати на матраці, але довго не повертаються, а їхній матрац прибило до берега

Співробітник прокату на гідроциклі виїхав у море й за 50 метрів від берега знайшов 9-річну дівчинку, яка перебувала на мілині, тримаючись за свого батька, котрий не подавав ознак життя.

"Дитина не постраждала й була доставлена на берег. Чоловіка врятувати не вдалося. За попередніми даними, 39-річний батько і його 9-річна донька - жителі Харкова", - повідомили в ГУ ДСНС регіону.

Тіло чоловіка передали співробітникам Нацполіції для проведення судово-медичної експертизи, яка визначить причину його смерті.

Триває розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА