17:08 23.06.2018

CБУ викрила розшукуваного Інтерполом вихідця з Північного Кавказу в підробленні документів

1 хв читати

Співробітники Служби безпеки України викрили механізм незаконної легалізації в країні осіб, причетних до діяльності міжнародних терористичних організацій, затримавши вихідця з Північного Кавказу, якого розшукує Інтерпол.

Як повідомив у суботу прес-центр СБУ, оперативники спецслужби встановили, що іноземний громадянин - виходець із Північного Кавказу, який перебуває в розшуку за лінією Інтерполу через причетність до терористичної діяльності, для переховування від правоохоронних органів використовував частково підроблений паспорт громадянина України. На підставі цього документа, виданого на інші дані, він отримав паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

За інформацією СБУ, зловмисник мав посвідку на проживання в Україні на власні установчі дані. Цей документ був виданий на підставі фіктивного шлюбу і сфальсифікованих документів.

Правоохоронці здійснили в Києві комплекс невідкладних слідчих дій для документування протиправної діяльності цього іноземця, йому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА