11:48 24.06.2018

У Тернопільській області стався вибух у виробничій будівлі

1 хв читати
У Тернопільській області стався вибух у виробничій будівлі

У місті Збараж Тернопільської області стався вибух ємностей з біоетанолом в недіючому виробничому приміщенні з подальшим горінням, жертв і постраждалих немає, повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"23 червня о 18:11 у м. Збараж на вул. Заводській, 63 на території недіючої спиртової бази ДП "Зарубинецкий спиртзавод" в одноповерховій виробничій будівлі стався вибух ємностей з біоетанолом (об'ємом близько 420 т) з подальшим горінням та поширенням на прилеглу чотириповерхову будівлю. О 23:55 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано на площі 1 тис. 200 м2", – йдеться щоденному зведенні ДСНС станом на 7:00.

Співробітники ДСНС провели евакуацію 400 жителів з 50 приватних житлових будинків, розташованих поруч. Під час гасіння пожежі врятовано адміністративний корпус, склад готової меблевої продукції та 6 приватних житлових будинків. До гасіння пожежі було залучено 17 одиниць техніки і 68 людей особового складу ДСНС.

Станом на 07:00 24 червня на місці пожежі з метою недопущення повторного загоряння на чергуванні від ДСНС залишається 2 одиниці техніки та 8 людей особового складу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА