13:33 25.06.2018

Вступна кампанія-2018 в Україні розпочинається 2 липня з реєстрації електронних кабінетів абітурієнтів - Гриневич

1 хв читати
Вступна кампанія-2018 в Україні розпочинається 2 липня з реєстрації електронних кабінетів абітурієнтів - Гриневич

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів України розпочнеться 2 липня, повідомила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

"2 липня розпочнеться реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів і завантаження в них необхідних документів", - сказала Л.Гриневич на прес-конференції в понеділок у Києві.

Вона також зазначила, що в понеділок і у вівторок, 25-26 червня, Міносвіти протестує цю систему.

"Саме сьогодні ми тестуємо (почнемо тестувати - ІФ) цю систему, ми її відкриваємо для всіх, хочемо побачити, як вона працюватиме при навантаженнях ... Це відбуватиметься з 15.00 до 16.00", - зазначила міністр.

За словами Л.Гриневич, реєстрація електронних кабінетів триватиме до 18.00 25 липня.

Вона уточнила, що на бюджетну форму навчання можна буде подати сім заяв на чотири спеціальності, тоді як кількість заяв на навчання за контрактом необмежена.

Міністр також повідомила, що цього року абітурієнт має самостійно розрахувати середній бал атестата.

"Нагадую, що надсилання повідомлень на електронні адреси російських провайдерів не здійснюється. Увага: якщо у вас буде відкрита ваша персональна поштова скринька на mail.ru і на інших російських провайдерах, ви не можете нею скористатися для реєстрації в захищеній системі даних, щоб ви потім не дивувалися, що блокується ваш електронний кабінет", - звернула увагу глава Міносвіти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА