07:40 29.06.2018

Правоохоронці затримали на хабарі дев'ятьох чиновників у семи областях

2 хв читати
Правоохоронці затримали на хабарі дев'ятьох чиновників у семи областях

Працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції і його територіальні управління в декількох областях України протягом останніх трьох днів затримали дев'ять хабарників і підприємця за спробу підкупу військового, повідомила прес-служба Нацполіції.

Відзначається, що суми отриманих хабарів коливалися від 7тис. гривень до $ 3 тисяч.

Так, у Запорізькій області чиновник обласного управління Держагентства рибного господарства України вимагав від громадянина дев'ять тис. грн хабара за проходження технічного огляду з подальшою реєстрацією плавзасобу і надання посвідчення на право керування човном.

У Харківській області на хабарництві правоохоронці викрили начальника відділу однієї з районних державних адміністрацій області, яка за проведення процедури зміни цільового призначення приміщення вимагала $ 800 хабара.

У Кіровоградській області на хабарі попався керівник державного підприємства, який спільно з директором приватного підприємства вимагав від директора товариства в сфері надання поштових послуг 40 тис. грн за безперешкодний доступ до майна вказаного товариства, що знаходиться на території державного підприємства.

У м.Дніпро співробітники управління захисту економіки Дніпропетровської області Нацполіції спільно з детективами обласної поліції затримали начальника одного з відділів райради і його підлеглого під час отримання 7 тис. грн неправомірної вигоди.

У Миколаївській області затримали голову сільради, який за безперешкодний видобуток піску на території одного із сіл області вимагав від підприємця 10 тис.грн хабара.

А в Донецькій області поліція затримала підприємця за спробу підкупу командира роти однієї з військових частин, розташованої на лінії розмежування. Підприємець запропонував 10 тис.грн неправомірної вигоди. за безперешкодний перевіз товарів народного споживання через лінію розмежування на тимчасово окуповану територію Донецької області за межами КПВВ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА