07:20 01.07.2018

Проти кримського татарина Параламова в Криму порушили дві кримінальні справи

1 хв читати
Проти кримського татарина Параламова в Криму порушили дві кримінальні справи

Підконтрольні Росії слідчі органи в Криму порушили дві кримінальні справи проти кримського татарина Рената Параламова, якого в окупованому Криму відвезли з будинку і катували невідомі люди в масках, повідомило видання "Крим.Реаліі".

"Буквально вчора я дізнався, що військова прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи проти співробітників ФСБ, які проводили обшук у Рената Параламова, а потім відвезли його з мішком на голові і катували. Однак, у той же час, проти Рената порушили дві кримінальні справи за статтями про незаконний обіг вибухових речовин, боєприпасів", - цитує сайт "Крим.Реаліі" в суботу слова адвоката сім'ї Р.Параламова Еміля Курбедінова.

За словами адвоката, кримські юристи збирають усі необхідні документи, щоб передати справу Р.Параламова та інших викрадених кримчан в міжнародні інстанції, зокрема, спецдоповідача ООН з тортур.

"Нещодавно ми говорили зі спецдоповідачем ООН про ті тортури, яким піддаються в Криму затримані і ті, кого відвезли з будинку після обшуку в невідомому напрямку. Детально розповіли про справу Р.Параламова і Решата Аметова. Найближчим часом ми надамо спеціальне звернення до спецдоповідача для того, щоб він міг пред'явити претензії Російській Федерації", - цитує сайт видання юриста Лілю Гемеджі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА