12:17 02.07.2018

В Україну заборонили ввезення книжки російського письменника Громова "Беззаконные края"

1 хв читати
В Україну заборонили ввезення книжки російського письменника Громова "Беззаконные края"

Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заборонив ввезення до країни книжки російського письменника Бориса Громова "Беззаконные края" через пропаганду країни-агресора.

"Держкомтелерадіо відмовило ТОВ "Форс Україна" у видачі дозволу на ввезення на митну територію України чергової книги російського видавництва "Ексмо", у змісті якої наявні ознаки російської пропаганди", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства в понеділок.

Зазначається, що відмову надано на підставі висновку експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України

Згідно з повідомленням, у книзі Б.Громова "Беззаконные края" експерти виявили ознаки пропаганди влади держави-агресора та прославляння діяльності російських правоохоронних органів.

Імпортер планував завезти для розповсюдження в Україні 5 тис. примірників книги.

Наразі в переліку заборонених для ввезення в Україну книжок значаться 56 видань.

Раніше Держкомтелерадіо скасувало заборону на ввезення в Україну книги російського біблеїста Андрія Десницького "Христианство. Настоящее. Россия, XXI век".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА