11:16 03.07.2018

До Золотого-4 направлено гуманітарну та соцдопомогу, започатковано вирішення індивідуальних запитів місцевих жителів

1 хв читати
До Золотого-4 направлено гуманітарну та соцдопомогу, започатковано вирішення індивідуальних запитів місцевих жителів

Українські військовослужбовці зі складу об'єднаних сил (ООС) зміцнюють позиції біля нещодавно узятого під контроль н.п. Золоте-4 у Попаснянському районі Луганської області, розпочалася обробка індивідуальних запитів місцевих жителів.

Як повідомляє прес-центр ООС у вівторок на сторінці в соцмережі Facebook, військовослужбовці окремої механізованої бригади зі складу ООС розвивають і удосконалюють оборонні позиції на напрямку Попасна - Первомайське, які були облаштовані тут українськими підрозділами раніше, створюючи "нові опорні пункти і інші елементи бойового порядку, що в подальшому становитимуть повноцінну смугу забезпечення".

"Також були взяті під контроль дороги, якими раніше могли переміщатися диверсійно-розвідувальні групи і контрабанда. Вже зараз такі дії неможливі", - зазначено в повідомленні.

"Для населення Золотого-4 направляється гуманітарна і соціальна допомога, започатковано вирышення індивідуальних запитів їхніх жителів", - поінформували в ООС.

Як повідомлялося, 2 липня в прес-центрі ВЗГ підтвердили, що населений пункт Золоте-4 в Попаснянському районі Луганської області перейшов під контроль об'єднаних сил. Мінських домовленостей при цьому українські військові не порушили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА