08:21 04.07.2018

Політв'язень Кремля Клих знаходиться в психіатричній лікарні Магнітогорська

1 хв читати
Політв'язень Кремля Клих знаходиться в психіатричній лікарні Магнітогорська

Український політичний в'язень Станіслав Клих, якого незаконно утримують в Російській Федерації, знаходиться в психіатричній лікарні в Магнітогорську, повідомила російська правозахисниця Тетяна Щур.

"Станіслав Клих знайшовся в Магнітогорську в Обласній психіатричній тюремній лікарні. Його виявила там Катерина Бур'ян, адвокат Уральської правозахисної групи після того, як єкатеринбурзький адвокат Станіслава Роман Качанов повідомив, що його підзахисного обіцяли відправити туди відразу після того, як Роман був у нього 26 червня", - написала правозахисниця на своїй сторінці в Фейсбук в ніч на середу.

Т.Щур зазначила, що С.Клих почувається краще і дозволу на госпіталізацію не давав.

"Станіслав відчуває себе краще. Каже, що дозволу на госпіталізацію не давав, що суперечить словами тюремників. Якщо 26 липня його свідомість була заплутаною, мова "пливла", образи зашкалювали і здавалися Роману "фантазійно-маячними", то Катерина знайшла його більш спокійним і розумним. Але у неї склалося враження, що він знаходиться під впливом заспокійливих препаратів. Та й сам Станіслав сказав, що йому роблять "якісь щеплення". він попросив змінити камеру, тому що занадто тісна. Поскаржився, що листи від мами швидко забирають, ледь дав прочитати, на прогулянки водять рідко ... ", - зазначила правозахисниця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА