19:46 04.07.2018

Начальницю управління Мін'юсту та її заступника затримали на хабарі у 200 тис. грн

1 хв читати
Начальницю управління Мін'юсту та її заступника затримали на хабарі у 200 тис. грн

Прокурори спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримали начальника управління Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України, заступника начальника цього управління та спільника, які вимагали та отримали хабар сумою майже 200 тис. грн за неперешкоджання одному з підприємств у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Як повідомляє в середу прес-служба Генеральної прокуратури України, наразі тривають невідкладні слідчі дії, за результатами яких особам повідомлять про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), а суд обере запобіжний захід.

У свою чергу генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав: "Чистимо управління акредитації, контролю та моніторингу Мін’юсту. На черговому транші хабара затримано начальника і заступника підрозділу".

Офіційно ім'я затриманої не називається, але, як повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на джерело в Генпрокуратурі, йдеться про начальницю управління акредитації, контролю та моніторингу суб'єктів державної реєстрації Мін'юсту Алісу Оскирко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА