21:19 06.07.2018

Мінінформполітики звернулося до Facebook з проханням припинити діяльність сторінок і груп "ДНР" і "ЛНР"

1 хв читати
Мінінформполітики звернулося до Facebook з проханням припинити діяльність сторінок і груп "ДНР" і "ЛНР"

Міністерство інформаційної політики України звернулося з листом до керівництва компанії Facebook з проханням припинити блокування соцмережею українських користувачів і зупинити поширення фейкових новин і пропаганди Російською Федерацією і підконтрольних їй так званих "ДНР" і "ЛНР".

"МІП звертає увагу, що в офіційних стандартах Facebook зазначено, що спільнота не допускає присутності в соціальній мережі організацій і осіб, що займаються терористичною діяльністю, організованим ненависництвом, масовими або серійними вбивствами. А українські органи державної влади визнають "ДНР" і "ЛНР" саме терористичними організаціями", - сказано в повідомленні Мінінформполітики на сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.

Крім того, Міністерство інформаційної політики України просить керівництво компанії Facebook унеможливити використання інструментарію даної соцмережі як засобу обмеження свободи слова українських активістів, які протистоять гібридній війні, з РФ, а також вжити оперативних заходів з припинення функціонування сторінок і груп, діяльність яких суперечить стандартам спільноти, "оскільки їхня діяльність має деструктивні наслідки для українського народу, а також для іміджу самої компанії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА