16:44 11.07.2018

Керівник департаменту спецрозслідувань ГПУ незаконно відмовив у створенні умов для перевірки департаменту

1 хв читати
Керівник департаменту спецрозслідувань ГПУ незаконно відмовив у створенні умов для перевірки департаменту

 Планову перевірку департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України не проведено через відмову керівника департаменту створити умови для її проведення, заявляють у Генпрокуратурі.

У повідомленні прес-служби Генпрокуратури, розміщеному в середу на сайті відомства, наголошується, що 6 липня 2018 року в ЗМІ було поширено інформацію з посиланням на керівника департаменту спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка про те, що нібито "комісія Генеральної прокуратури України намагалася провести позапланову перевірку" в зазначеному департаменті, яка нібито була "спрямована на пошук підстав для його звільнення". "Зазначена інформація не відповідає дійсності", - наголошують у відомстві.

За інформацією прес-служби, перевірка була плановою, такі перевірки проводяться в центральному апараті Генпрокуратури.

"Отже, наказ Генеральної прокуратури від 16 травня 2018 року про проведення перевірки департаменту відповідно до пункту 4.2 плану на II квартал наразі не виконано у зв'язку з безпідставною, необґрунтованою і незаконною відмовою керівника департаменту створити необхідні умови для роботи групи", - йдеться в повідомленні відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА