07:20 14.07.2018

В Івано-Франківській області поліцейські затримали іноземця, який незаконно утримував заручницю і загрожував їй убивством

1 хв читати
В Івано-Франківській області поліцейські затримали іноземця, який незаконно утримував заручницю і загрожував їй убивством

У Івано-Франківській області правоохоронці затримали громадянина Туреччини, котрий незаконно проживає на території України, який взяв у заручниці колишню співмешканку та погрожував їй вбивством, повідомила прес-служба Національної поліції.

"Близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від жительки села Вікно Городенківського району про те, що вона чує крики сусідки. Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що до сусідки заявниці приїхав її колишній співмешканець - 33-річний громадянин Туреччини. За попередньою інформацією, чоловік проживав на території країни незаконно. Так, напередодні ввечері, дізнавшись, що він має намір до неї приїхати, потерпіла відвела дітей до сусідки. Почувши вночі крики, сусідка викликала поліцію", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції. Як тільки стало відомо, що іноземець утримує жінку і загрожує їй вбивством, правоохоронці застосували спецоперацію "Заручник" із залученням бійців спецпідрозділу "Корд".

Правоохоронці затримали зловмисника за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Жінка не постраждала.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру і обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА