11:14 16.07.2018

В Ужгороді спалили автомобіль прикордонника

1 хв читати

 У понеділок уночі в Ужгороді (Закарпатська обл.) сталося загоряння транспортного засобу військовослужбовця Держприкордонслужби України - офіцера внутрішньої та власної безпеки відомства.

"За попередньою інформацією, автомобіль прикордонника могли підпалити, і займання сталося від колеса. На місце події викликали представників поліції. Тривають слідчі дії", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в понеділок уранці.

Отже, зазначають у відомстві, протиправні елементи, найімовірніше, намагаються чинити тиск на прикордонників, адже співробітники Держприкордонслужби активно протидіють протиправній діяльності на державному кордоні. Правоохоронці неодноразово припиняли спроби переміщення контрабандних товарів і незаконних мігрантів.

"Спроби залякати охоронців кордону не рідкість. Порушники дедалі частіше вдаються до погроз, знищення або пошкодження особистого майна посадових осіб Держприкордонслужби", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі України зазначають, що за всіма такими випадками прикордонне відомство проводить перевірки та захищає права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси держави.

"Порушники, які вдаються до погроз, не залишаться без уваги співробітників внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби та правоохоронних органів і притягуватимуться до адміністративної та кримінальної відповідальності", - наголошують у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА