15:31 16.07.2018

Україна представляє на міжнародному Farnborough-2018 новий транспортний Ан-178

2 хв читати
Україна представляє на міжнародному Farnborough-2018 новий транспортний Ан-178

Україна демонструє на міжнародному авіакосмічному салоні Farnborough Airshow-2018, який відбувається 16-22 липня в передмісті Лондона (Велика Британія), новий транспортний Ан-178 вантажопідйомністю 18 тонн розробки ДП "Антонов" (Київ).

Згідно з повідомленням прес-служби держконцерну "Укроборонпром" у понеділок, новий український транспортник візьме участь у програмі демонстраційних польотів виставки.

Крім Ан-178, фахівці та відвідувачі української експозиції на Farnborough зможуть ознайомитися із перспективними проектами авіапрому України - військово-транспортним Ан-188, який планують створити в міжнародній кооперації, а також морським патрульним Ан-148МП.

Крім ДП "Антонов", у складі українських учасників на виставці - ДП "Авіакон", ДП "Миколаївський авіаремонтний завод" (МАРП), ДП "Новатор", що входять до авіабудівного кластера "Укроборонпрому", повідомляє прес-служба.

У рамках участі в роботі Farnborough-2018 заплановано переговори української делегації із зарубіжними партнерами, зокрема з виробниками авіоніки для створення і модернізації української авіатехніки, зазначено у повідомленні.

Farnborough - одна з найбільших і найпрестижніших світових спеціалізованих виставок продукції вітчизняних підприємств авіакосмічного комплексу цивільного і військового призначення, відбувається раз на два роки. За даними організаторів, у роботі Farnborough-2018 очікується участь понад 1500 експонентів із 52 країн. За даними світових ЗМІ, цього року провідний авіакосмічний салон відбудеться без участі РФ: організатор виставки Society of British Aerospace Companies заборонив РФ виставляти цього року на виставці продукцію військового призначення. Російська сторона ухвалила рішення не брати участі і в експозиції цивільної продукції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА