18:51 17.07.2018

На Донбас прибула партія гумдопомоги з Франції - штаб ООС

2 хв читати

У вівторок на Донбас прибула чергова партія гуманітарної допомоги від асоціації "Медична та благодійна допомога Франція-Україна", доставлена представниками Асоціації міжнародних автомобільних перевізників, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Десятки тонн вантажу медичного спрямування, які будуть направлені до медичних закладів, дитячих установ населених пунктів, які розташовані біля лінії зіткнення, задля покращення життя місцевих людей", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому у вівторок на сторінці прес-центру штабу ООС у соцмережі Facebook.

За словами заступника командувача Об'єднаних сил Олександра Доманського, в партії гуманітарної допомоги, що прибула в регіон, "десятки тонн вантажу медичного спрямування - медичні ліжка, матраци, візки, меблі, одяг для медичного персоналу та інше медичне обладнання".

Він зазначив, що морально-психологічний стан, фізичний стан тих людей, які проживають у "сірій зоні" або в тих населених пунктах, які розташовані поблизу лінії зіткнення, вкрай важкий. І одне з пріоритетних завдань командування Об'єднаних сил спрямоване на те, щоб покращити якість життя жителів цих районів. Там ці товари дуже потрібні, і вони будуть направлені до медичних закладів, щоб людям можна було покращити рівень надання медичної допомоги.

"Ми розраховуємо, що завдяки спільним зусиллям нам вдасться донести до всієї України головну ідею нашої співпраці: "Об'єднані сили у суспільному значенні - це патріоти, об'єднані в конкретних справах задля перемоги", - зазначив О.Доманський.

В інформації наголошується, що насамперед гуманітарну допомогу спрямовуватимуть до цивільних медичних закладів прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей. Зокрема, до Мар’їнки, Селидового, Бахмута, Краматорська, Золотого, Гірського, Сватового, Троїцького, Кремінного та інших населених пунктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

САП передала до суду справу депутата Одарченка, підозрюваного в підкупі голови Держагентства відновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА