14:41 20.07.2018

Табличку з помилками з пам'ятника Гурченко в Харкові зняли і переробили

1 хв читати
Табличку з помилками з пам'ятника Гурченко в Харкові зняли і переробили

Табличку на пам'ятнику відомій актрисі, уродженці Харкова, Людмилі Гурченко, що містила граматичні помилки, демонтували та пероробили.

"Табличку, яка так збурила небайдужих харків'ян, вже переробили. Увечері буде висіти на своєму місці", - написав директор департаменту в справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Окрема подяка людям, які не роблять помилок. Тим, які не лише помітили "очепятку", але і у властивій їм делікатній манері вказали на неї", - додав він.

Раніше депутат Харківської обласної ради Дмитро Булах вказав на наявність помилок на табличці з прізвищами людей, які сприяли встановленню пам'ятника Л. Гурченко.

"Тут невеликі памилки. Ну, як зазвичай. СкулПЬтура вдалася. Ну, і Володимир Іванович СкоробАгач може образитися. Чи ні", - написав Д.Булах напередодні ввечері на своїй сторінці в Facebook.

Депутат також опублікував фото таблички, на якій написано "Встановленню скулпьтурної композиції сприяли", а в прізвищі заступника голови облради Володимира Скоробагач - три букви "о" замість двох.

Як повідомлялося, 19 липня в Харкові в сквері на проспекті Незалежності (колишня. Проспект Правди) навпроти готелю "Харків" було відкрито пам'ятник Л.Гурченко.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА