07:31 22.07.2018

В Одесі поліцейські в суботу затримали 14 футбольних фанів, які брали участь у конфліктах

1 хв читати
В Одесі поліцейські в суботу затримали 14 футбольних фанів, які брали участь у конфліктах

Правоохоронці забезпечили безпеку громадян під час проведення в Одесі футбольного матчу між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" і не допустили масових заворушень за участю фанатів і значних порушень громадського порядку.

"Протягом дня до поліції були доставлені 14 уболівальників, які були учасниками конфліктів. Після перевірки щодо семи з них складено адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, ще двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за ст.296 КК (хуліганство - ІФ). Вирішується питання про затримання одного з цих чоловіків на підставі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України", - повідомили в ніч на неділю в відділі комунікації поліції Одеської області.

В інформації зазначається, що інші конфліктні ситуації, які назрівали між фанатами, завдяки своєчасному втручанню і діям правоохоронців вдалося призупинити на початковій стадії.

"Всього за правопорядком на вулицях міста стежили понад 1,2тис. правоохоронців. З них близько 350 нацгвардійців. Щоб не допустити можливих провокацій, на стадіоні "Чорноморець" і прилеглої до нього території з громадянами працювали поліцейські діалогу", - повідомили в обласному главку поліції .

Як повідомлялося, увечері 21 липня на стадіоні "Чорноморець" в Одесі між футбольними клубами "Шахтар" (Донецьк) і "Динамо" (Київ) відбувся матч за Суперкубок України 2018 року. У цьому матчі київське "Динамо" обіграло донецький "Шахтар" з рахунком 1: 0, завоювавши таким чином 7-й Суперкубок України в історії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА