20:22 23.07.2018

За добу поліцейські виявили більше 80 автоперевізників-порушників, за два дні - більше 300

2 хв читати
За добу поліцейські виявили більше 80 автоперевізників-порушників, за два дні - більше 300

У рамках превентивних заходів "Перевізник", що тривають на території України, розпочали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень у сфері пасажирських перевезень, за добу правоохоронці виявили понад 80 порушників, повідомив заступник голови Нацполіції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

"Протягом доби забезпечено роботу 33 таких спільних мобільних груп. Уже перевірено понад 200 автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів. У результаті складено 87 адміністративних матеріалів", - наводить слова О.Фацевича прес-служба Нацполіції України в понеділок.

Заступник голови Нацполіції розповів, що до складу увійшли працівники відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції та територіальних підрозділів Транспортної інспекції.

Серед виявлених у перевізників порушень – керування без необхідних документів; керування автобусами, які мають технічні несправності і не пройшли обов'язковий технічний контроль; порушення правил надання послуг та вимог безпеки під час надання послуг із перевезення пасажирів; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.

Пізніше О.Фацевич додав, що на 18:00 23 липня вже перевірено понад 2,1 тис. автомобілів. "Виявлено більше ніж 300 порушень законодавства з боку перевізників, зокрема - близько 80 транспортних засобів із технічними несправностями", - розповів він пізніше.

Заступник голови Нацполіції також розповів, що наразі збільшено кількість нарядів на дорогах. Нині безпеку дорожнього руху забезпечують понад 500 нарядів поліції - на дорогах державного, міжнародного та регіонального значення, зокрема і в сільській місцевості.

"Перевірки триватимуть і надалі. Наша мета - зменшити травматизм під час курортного сезону і гарантувати безпеку громадян на дорогах", - зазначив О.Фацевич.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА