15:30 27.07.2018

Учасники хресної ходи УПЦ (МП) почали заходити до Лаври, ЗМІ пишуть про затримання кількох членів "Братства" Корчинського

1 хв читати
Учасники хресної ходи УПЦ (МП) почали заходити до Лаври, ЗМІ пишуть про затримання кількох членів "Братства" Корчинського

Учасники хресної ходи Української православної церкви (Московського патріархату), що триває в центрі Києва у п'ятницю, вже почали заходити на територію Києво-Печерської лаври, де відбудуться подальші заходи з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", парафіяни УПЦ (МП), які йшли на чолі колони, вже почали заходити на територію монастиря. Люди продовжують прибувати, рухаючись організовано за маршрутом від Європейської площі вулицями Грушевського, Мазепи та Лаврської до Києво-Печерської лаври.

Колону супроводжує велика кількість поліцейських зі службовими собаками та пристосуваннями для перевірки автомобілів та інших об'єктів щодо можливої наявності вибухівки. Обстановка спокійна, значних інцидентів не спостерігалося.

Водночас, як повідомляє ТСН, на шляху проходження хресної ходи поліція затримала членів організації "Братство" Дмитра Корчинського.

"П'ятеро чоловіків ішли в голові колони - поліція вже на цьому етапі оточила цю групу. Біля Кабінету Міністрів чоловіки видерлися на парапет, де частину з них затримали. Попередньо, затриманих двоє. До провокацій група вдатися не встигла", - йдеться в повідомленні.

У Головному управлінні Національної поліції м. Києва агентству повідомили, що наразі не мають інформації про затриманих.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО не мають наміру розміщувати свої війська в Україні - Столтенберг

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА