07:19 29.07.2018

Військова прокуратура затримала громадянина Гани за спробу незаконного проникнення в Україну

1 хв читати
Військова прокуратура затримала громадянина Гани за спробу незаконного проникнення в Україну

Військова прокуратура Дарницького гарнізону центрального регіону України затримала громадянина Гани в міжнародному аеропорту "Бориспіль", який намагався дати хабар офіцеру за пропуск на територію України, повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Під час передачі грошових коштів в сумі $ 200 США, 28 липня 2018, військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України затримано громадянина Гани, який пропонував українському офіцеру неправомірну вигоду за пропуск на територію України в міжнародному аеропорту "Бориспіль" без законних на те підстав", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, офіцер-прикордонник повідомив про незаконну пропозицію (хабар - ІФ) співробітників військової прокуратури Дарницького гарнізону, після чого іноземець і був затриманий.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.

У прокуратурі нагадали, що з початку червня 2018, після проведення спільної наради військової прокуратури Центрального регіону з представниками ДПС України щодо впровадження додаткових механізмів подальшої ефективної співпраці, це 11 випадок затримання іноземців на спробі потрапити на територію України за хабар.

Зараз триває спільна протидія військової прокуратури Центрального регіону України та Державної прикордонної служби з приводу незаконного проникнення нелегальних мігрантів в Україну.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА