12:30 30.07.2018

Музичний фестиваль "Твоя Країна fest" відбудеться в 7 прикордонних містах України в серпні-вересні

1 хв читати

Міністерство інформаційної політики України презентувало музичний фестиваль "Твоя Країна fest", який відбудеться в серпні-вересні у семи невеликих прикордонних містах України.

"Міністерство інформаційної політики України на виконання указу президента про підтримку української мови ініціювало та запускає великий проект: українська музика в невеликих містах України", - сказав державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко на прес-конференції в понеділок у Києві.

За його словами, однією з цілей цього та інших подібних проектів є те, щоб "класна, справжня та не попсова українська музика також потрапила туди, де люди дуже рідко можуть почути її вживу".

Зазначається, що головна мета фестивалю - об'єднання шляхом культурної комунікації територіальних громад, різновікової та різнонаціональної аудиторії прикордонних і віддалених міст України, а також міст, розташованих близько до зони проведення Операції об'єднаних сил (ООС).

Фестиваль відбудеться в серпні-вересні в 7 містах України: Ізмаїл (Одеська область), Генічеськ (Херсонська область), Маріуполь (Донецька область), Конотоп (Сумська область), Мукачево (Закарпатська область), Новоселиця (Чернівецька область) та Сарни (Рівненська область).

У ньому візьмуть участь українські виконавці: Іванка Червінська, GrozovSka Band, Фома та гурт "Мандри", "Тартак", "Без обмежень", Марія Бурмака, Gypsy Lyre й "Антитіла". Залежно від міста склад артистів може змінюватися.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА