17:47 30.07.2018

Громадянин РФ купував дітей в Україні для сексуальної експлуатації

1 хв читати

Правоохоронці викрили та заочно оголосили про підозру в торгівлі людьми громадянину Російської Федерації, який у період з 2012-го по 2014 рік приїжджав у Донецьку область до знайомого, котрий надавав у сексуальне рабство дітей, що перебували в уразливому становищі (позбавлених батьківської опіки та сиріт).

"Факти торгівлі дітьми було виявлено в ході розслідування злочинної діяльності жителя Слов’янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини стосовно неповнолітніх, які він вчиняв протягом 13 років", - повідомляє в понеділок прес-служба поліції Донецької області.

Поліцейські з’ясували, що у 2012-2014 роках із педофілом налагодив зв'язок громадянин РФ. Чоловік за гроші брав хлопчиків "в оренду" з метою здійснення сексуального насильства. На час скоєння злочину підліткам було 16 років.

"Продавець змушував неповнолітніх жертв виконувати вимоги жителя сусідньої держави, залякуючи розправою, до того ж діти роками перебували в психологічній залежності від нього. Покупець вивозив потерпілих до інших міст Донецької області, потім повертав утримувачу місця розпусти (жителю Слов'янська - ІФ)", - розповіли в обласному главку поліції.

Наразі правоохоронцям вдалося встановити чотирьох постраждалих. Зловмиснику заочно повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини). Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА