13:18 01.08.2018

"Медіа Група Україна" домовилася з Eutelsat

2 хв читати
"Медіа Група Україна" домовилася з Eutelsat

ТОВ "Медіа Група Україна" (МГУ) підписало багаторічний контракт з одним із найбільших у Європі супутникових операторів Eutelsat Communications (Франція) про надання мовлення на своєму супутнику EUTELSAT 9B, повідомляється на сайті Eutelsat.

"Ми дуже раді працювати з провідною телекомпанією Media Group Ukraine у збагаченні досвіду платного телебачення для глядачів у цій країні в рамках цієї угоди, що також значно посилює позицію EUTELSAT 9B у цьому важливому медіа-регіоні", - наводяться в повідомленні слова головного комерційного директора з розвитку Eutelsat Мішеля Азіберта.

Використовуючи супутник EUTELSAT 9B, "МГУ" транслюватиме в Україні Xtra TV, свою платформу платного ТБ із розширеною пропозицією понад 60 каналів, зокрема 19 в HD, у восьми тематичних пакетах для всіх аудиторій.

За словами директора з питань бізнесу та розвитку "МГУ" Олексія Куракіна, супутникова технологія відіграє ключову роль у стратегії групи з розвитку платного телебачення в Україні.

Як повідомлялося, "Медіа Група Україна" почала тестувати мовлення з нового супутника Eutelsat 9B у 2016 році.

ТОВ "Медіа Група Україна" - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал "Україна", телеканал "НЛО TV", "Індиго TV", тематичні канали "Футбол 1" і "Футбол 2", "Регіональну Медіа Групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджитал Скрінз" (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію "Теле Про" і холдинг "Сьогодні Мультімедіа".

Власником медіа-холдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки у Москві лицемірно використовують термін "багатополярність", ми створюємо реальний інструмент реальної багатополярності - Зеленський про Саміт миру

Кабо-Верде першою з країн Африки підтвердила участь у Саміті миру

РФ вдарила по об'єктах критичної інфраструктури Кіровоградської області, поранено дитину 9-ти років

Зеленський: Будь-яка затримка в постачанні зброї та снарядів Україні коштуватиме надто дорого для всіх у світі, хто хоче захисту від Росії

Ворожий БПЛА влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури на Полтавщині, сталося загоряння

Ворожі ракети зафіксовані на Вінниччині, є влучання

Сили оборони мають певні успіхи на лиманському напрямку

Об'єкти критичної та цивільної інфраструктури Запоріжжя зазнали масованої атаки ворога

8 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА